3 abril 2013

Seminari sexualitats i representacions culturals

Dissabte 6 i 20 d’abril de 2013, de 9.00 a 13.00h. Cos i Textualitat ha organitzat el Seminari Sexualitats i representacions culturals en col·laboració amb l’Alliance Française de Sabadell.

Més informació: http://activitesculturelles.wordpress.com/2013/03/22/cicle-sexualitats/

Programa complert de les activitats de tot el cicle Sexualitats

* Entrada lliure, amb inscripció prèvia a l’Alliance Française (C/ Sant Joan, 35 / Tlf: 937 26 96 46 / Mail: infocultura@afsabadell.org)

Dissabte 6 d’abril

Seminari / 9.00h – 13.00h / AF

Sexualitats i representacions culturals I: Literatura i televisió

A càrrec de Meri Torras i Aina Pérez (Cos i Textualitat de la UAB)

A partir d’una sèrie de textos de literatura contemporània, es farà una lectura crítica conjunta on es jugarà amb la tradició i es reflexionarà sobre la possibilitat de reescriure –en i amb la literatura– la identitat, el gènere i la sexualitat. Des d’aquest bloc se’ns convida també a fixar-nos en el grau de visibilitat que tenen els individus dels col·lectius minoritaris en els mitjans de comunicació.

Dissabte 20 d’abril

Seminari / 9.00h – 13.00h / Alliance Française

Sexualitats i representacions culturals II: Internet i cinema

A càrrec de Noemí Acedo i Jèssica Faciabén (Cos i Textualitat de la UAB)

En aquest espai es reflexiona sobre el fenomen dels blogs i la incidència que han tingut en la resignificació —i reinvenció— de la identitat lesbiana. Relacionat el nou fenomen del blog amb el gènere de l’autobiografia, es proposa un diàleg crític entre la xarxa, el gènere i la identitat. Tanquem el seminari amb una mirada re/visionista, que centra l’atenció en la història de les representacions cinematogràfiques de les realitats LGTBIQ.

 

 

subir ^